Mi a Webark?

Egy független, kreatív csapat vagyunk, sok éves szabadúszói és vállalati múlttal a hátunk mögött.

Az innen szerzett jó és rossz tapasztalataink motiváltak bennünket arra, hogy összefogjunk és létrehozzuk kis műhelyünket, ahol barátságos és inspirativ légkörben tudjuk ötvözni kreativitásunkat azokkal az agilis módszerekkel, amik egy nagyvállalati kultúra vitathatatlan hatékonyságát biztosítják. Hisszük, hogy munkánk minőségét nem az átadott projektek, vagy elfogyasztott kávék száma jelzi, hanem a hosszútávú együttműködéseink, vagy az ajánlásokból érkező új ügyfeleink. Növekedési céljaink elsősorban szakmai irányultságúak, befektetéseink pedig környezetünk minőségének javítását célozzák, hogy később is kicsik maradhassunk, de erősek.

Ajánlatot kérek
Webark Stúió

Legfőbb értékeink

Értékeink irányítják mindazt, amit csinálunk, kezdve attól, hogy kikkel dolgozunk és hogyan közelítjük meg a munkánkat, mire mondunk igent, vagy milyen esetben vagyunk kénytelenek nemet mondani.

 • Tudatosak vagyunk

  Tudatosak vagyunk.

  Velünk a siker nem véletlen, hanem átgondolt stratégia eredménye.

 • Szenvedélyesek vagyunk.

  Szenvedélyesek vagyunk.

  Szeretjük amit csinálunk, és hisszük, hogy akkor végezzük a legjobb munkát, amikor azzal foglalkozhatunk, amit szeretünk és amihez értünk.

 • Hatékonyak vagyunk.

  Hatékonyak vagyunk.

  A munkánkat az első beszélgetéstől kezdve a projekt átadásáig előre lefektetett munkafolyamatok kísérik.

 • Barátságosak vagyunk.

  Barátságosak vagyunk.

  A kedvesség nálunk alap. A jó hangutban jobban megy a munka.

Kicsik vagyunk, de erősek

Egy olyan fenntartható modellben hiszünk, ami nem a folytonos növekedésről szól, vagy ahol a munkánk minőségét nem az átadott projektek, vagy elfogyasztott kávék száma jelzi.

Miért éri meg nekünk kicsinek maradni?

Mert fontosabb leszel számunkra. Hiába van meg minden egy helyen egy nagy ügynökségnél, ha te csupán egy vagy az ügyfelek tengerében. Mi amikor veled foglalkozunk, akkor tényleg csak veled foglalkozunk.

Miért éri meg neked, hogy kicsik maradunk?

Mert szeretjük amit csinálunk. Ezt addig tudjuk szenvedélyből csinálni, amíg minden lépésre jut elég időnk. Így tudunk fejlődni és olyat alkotni, amivel mi is maradéktalanul elégedettek lehetünk.

Ismerj meg minket személyesen!

Ha szimpatikusak vagyunk és szívesen megismernél bennünket, vagy csak kérdésed van, keress minket bátran!

Ajánlatot kérek
Webfejlesztés

Friss munkáink

Portfólió oldalunkon tovább böngészhetsz a legfrissebb munkáink között.