Máltai Manufaktúra

Szolgáltatás

Honlapkészítés, UX design, Termékfotózás

Iparág

Élelmiszer

Készült

2023

Feladat és kihívás

A feladatunk volt, hogy a Máltai Manufaktúra megújult arculatát felhasználva egy modern, minden korosztály által könnyen kezelhető webshopot hozzunk létre, ami az online értékesítésen túl bemutatja a Máltai Szeretetszolgálat tevékenységét a FETE programban résztvevő településeken, illetve közvetítse a Máltai Manufaktúra termékeinek prémium minőségét. A UI/UX tervezésen és a webshop fejlesztésén túl a munkánk része volt a termékfotózás, amit különösen élveztünk, mert így közelebbről megismerhettük a termék portfóliót.

Az igények felmérését és a követelmények meghatározását követően megkezdődhetett a termékfotózás és a kreatív tervezés, mivel fontos volt, hogy a prototípust a végleges termékfotókkal tudjuk bemutatni. A webshop mögött egy Woocommerce motor zakatol, amit a megszokott funkciókon túl kiegészítettünk egy fejlett felhasználókezelővel, hogy vásárlói csoportonként eltérő kedvezményeket tudjon biztosítani a vásárlók számára. A tesztelést követően egy reszponzív, felhasználóbarát és gyors weboldalt adtunk át ügyfelünknek.

Mit szerettünk a projektben?

Hogy egy olyan szervezettel dolgozhattunk együtt, mint a Máltai Szeretetszolgálat és hogy a termékfotózás során végig kóstolhattuk a több tucatnyi finomságot.