UX design

Okosak leszünk, mielőtt kreatívak lennénk.

A sablon megoldások helyett az egyedi tervezésben hiszünk, a legkisebb megkeresés esetében is, legyen szó akár egy webdesign vagy egy honlap elkészítéséről. Célunk, hogy ne digitális szemetet termeljük, hanem egy jól működő és megtérülő megoldást kínáljunk számodra. Ebben, a több szakterületet átfogó folyamatban szükséges az a stratégia, ami céljaid és a felhasználóid ismeretén alapul, továbbá transzparens és követhető marad, hogy mi is számonkérhetőek lehessünk a projekt lezárásáig. Görgess tovább, és ismerd meg UX design folyamatunkat.

Ajánlatot kérek
UX tervezés
UX tervezés

Ismerd meg tervezési
filozófiánkat!

Együtt, veled.

Stratégiánk átgondolt, és transzparens. Legfontosabb eleme a veled való kommunikáció, és a terméked, szolgáltatásod alapos ismerete.

Előtérben a funkcionalitás.

Erős UX szemléletünk segít minket abban, hogy olyan termékeket tervezzünk, amik valóban hasznosak, és könnyen kezelhetőek lesznek.

Átfogó szemléletmód.

Egy honlap elkészítése nem csupán fejlesztési kérdéseket vet fel, ahogy egy arculat összeállítása sem csak a látványról szól, ezért az online megjelenésedre összetett feladatként tekintünk.

Középpontban a felhasználód.

A látogatód megismerésével, és viselkedésük mérésével pontos képet kapunk a felhasználói felület potenciáljáról, hogy tovább fejlesztve azt, a látogatóidat ügyfelekké válthasd.

A tervezés folyamata

A UX design során több lépésben haladunk veled együttműködve

Felfedezés.

Megismerünk téged, a termékedet, illetve elvárásaidat. Kutatást végzünk, hogy felfedezzük azt a piaci környezetet, amiben márkádnak helyt kell majd állnia. Végül arra összpontosítunk, hogy megértsük a felhasználód, a leendő ügyfeled igényeit, hogy ennek megfelelően kiválasszuk azokat az eszközöket, amiket középpontba helyezhetünk majd tervezés későbbi fázisaiban.

Stratégia.

Meglévő üzleti céljaidat figyelembe véve összeállítjuk azokat a módszereket és eszközöket, amik megtérülő módon képesek kiaknázni a márkádban rejlő lehetőségeket. Majd végül kialakítunk egy rövid sprintekből álló ütemtervet, amin keresztül átláthatod a fejlesztés teljes folyamatát az első drótváz megrajzolásától kezdve a projekt lezárásának pillanatáig.

Tervezés.

Digitális és interaktív felületek ergonómiai tervezésekor először a drótváz készítéssel felfedezzük a lehetséges vizuális megoldások terét, hogy aztán összes jó megoldás közül együtt kiválaszthassuk azt, amiből végül a pixelpontos és kattintható Figma prototípus készül. A tervezés során felmerülő új igények végül kirajzolják azt a végső specifikációt, amivel elindulhat a megvalósítás.

Mérés.

Minden interakció a felhasználóval lehetőség arra, hogy reflektáljunk a valós igényekre, hogy ennek megfelelően később tovább finomíthassunk egy adott felületen, vagy akár a teljes stratégián. Az ehhez szükséges mérésekből származó adatokat fogyasztható formában prezentáljuk neked, hogy könnyebb és gyorsabb üzleti döntéseket hozhass.

Miért éri meg, ha neked
tervezünk?

Mert az egyedi megoldásaink növelik a márkád értékét.

Márkaépítéshez elengedhetetlen, hogy arculatod, weboldalad téged képviseljen. Segítünk, hogy minden részlet a terméked, vagy szolgáltatásod hitelességét erősítse a látógatóid szemében.

Mert kiszámíthatóvá válnak a költségeid.

A munkánk kezdetén egy rövid sprintekből álló pontos ütemtervet állítunk fel, így az időráfordításunk és ezáltal a te költségeid is végig átláthatóak maradnak.

Mert követjük a trendeket, így neked csak akkor kell, ha szeretnéd

Egy új projekt sokszor teljesen új, addig ismeretlen kérdéseket állíthat eléd. Mi ismerjük a szakmai konvenciókat, így azokat határokat is, amin túl kreatívak lehetünk.

Mert jobban megtérülnek a költségeid

Költséges intuitív megoldások helyett eredményorientált stratégiát kínálunk, ami valós mérésén és elemzésen alapszik, így gyorsabban és célzottabb módszerekkel erősíthető az ügyfélélmény.

Friss munkáink

Portfólió oldalunkon tovább böngészhetsz a legfrissebb UX design munkáink között.

Ismerj meg minket személyesen!

Ha szimpatikusak vagyunk és szívesen megismernél bennünket, vagy csak kérdésed van, keress minket bátran!

Ajánlatot kérek
UX design ajánlatkérés

Szakmai cikkeink

Legutóbb megjelent cikkeink a UX tervezés témában.