Weboldal készítés

Átgondolt, használható és stílusos.

A weboldal készítés során nemcsak egy honlapot, hanem egy átgondolt koncepciót kínálunk, ami kifejez téged, de ami még fontosabb, élményt nyújt a felhasználóidnak. Ehhez a projektmenedzsmentől a prototípus rajzoláson át a felhasználói felület fejlesztéséig a legújabb standardeket és technikákat használjuk.

Ajánlatot kérek
Weboldal készítés
Weboldal készítés

Amiben segíteni tudunk

Szolgáltatásainkkal komplexitásra törekszünk, így a weboldal készítés során a következő igényekre kínálunk megoldásokat:

Honlapstratégia és UX tervezés

A honlapstratégia egy komplex folyamat, ami a piackutatást és a felhasználói élmény tervezést is magában foglalhatja. Ennek során meghatározzuk kommunikációs és üzleti célokat és azt, hogy milyen vizuális megjelenés és tartalmi stratégia szükséges ezen célok eléréséhez.

Webdesign és UI design

Felhasználói felület tervezési tapasztalatunk a landing és vállalati weboldalaktól az alkalmazásokon át, a dashboard felületekig és a komplex vállalati megoldásokig terjed. Nem webdesign sablonokkal dolgozunk, hanem minden ügyfelünknek egyedi vizuális élményt és felületet tervezünk.

Webáruház és weboldal készítés

Segítünk a fenntartható versenyelőny kiépítésében olyan e-kereskedelmi értékesítési felületek kialakításával, ami a korszerű Woocommerce webshop motor, a konverzió központú tervezés és az erős vizuális élmény által lekötik a felhasználót és növelik a forgalmat.

PPC kampány menedzsment

Teljes körű Google Ads kampánytervezést biztosítunk, ami magában foglalja a kulcsszó kutatást, a szövegírást, a célcsoport meghatározását és a költségvetés optimalizálását. Folyamatos felügyelet mellet biztosítjuk a hirdetési kampány hatékonyságát.

Karbantartás

Vállaljuk a meglévő, vagy az általunk készített weboldalak folyamatos karbantartását, és gondoskodunk a rendszer naprakészen tartásáról és a biztonsági frissítésekről, hogy garantálni tudjuk a weboldal folyamatos és megbízható működését.

Szövegírás, copywriting

Szövegírást a tartalomstratégia kontextusában végezzük, hogy a középszerű megfogalmazások helyett átgondolt tartalmat kínáljunk, ami ténylegesen illeszkedig a látogatói igényekhez és összehangban van a marketing és SEO stratégiával.

Honlapjaink jellemzői

A weboldal készítés során a következő szempontokat érvényesítjük:

Reszponzív megjelenés.

A reszponzív megjelenés alatt nem csupán azt értjük, hogy a honlap tökéletesen igazodik a megjelenítő eszközhöz, mert ez annyira alap, hogy kiemelni sem érdemes. Ezen túlmenően már a tervezés fázisában külön gondolunk arra, hogy a mobilos felhasználó a lehető leggyorsabban találja meg a számára fontos információt, vagy interakciós lehetőséget, mint pl. kapcsolatfelvétel, vásárlás, vagy a hírlevélre feliratkozás.

 • Mobilon is gyors felület
 • Bootstrap
 • Retina optimalizáció
 • PWA (Progressive Web Apps)
 • UX tervezés

Tartalomkezelő CMS rendszer.

A Wordpress tartalomkezelő használatával a weboldal átadása után te is könnyedén szerkesztheted a szöveges és képi tartalmakat anélkül, hogy később programozói segítséget kellene kérned. Az általunk használt rendszer másik nagy előnye, hogy funkcióiban modulárisan bármikor tovább bővíthető, és rugalmasan alakítható a változó technikai és piaci elvárásokhoz igazodva.

 • Szerkeszthető felület
 • Új tartalmak, termékek hozzáadása
 • Bővítmények kezelése
 • Felhasználókezelés
 • Közösségi funkciók
 • SEO felügyelet

Sebesség-optimalizált, keresőbarát honlap.

A weboldal betöltési sebessége a technikai SEO egyik legfontosabb tényezője. Emellett hatással van a látogatók visszafordulási arányára, és a konverzióra is. Így hangsúlyt fektetünk arra, hogy ezek a szempontok érvényesüljenek a weboldal készítés során, és végül egy keresőbarát, gyors honlapot adhassunk át neked, amely rendelkezik a keresőoptimalizálás legfőbb technikai feltételeivel.

 • Gyors képmegjelenítési technikák
 • Kódtömörítési eljárások
 • Gyorsítótár beállítás

Karbantartás, biztonság.

Egy feltört honlap nemcsak kieső bevételt, vagy presztízs veszteséget okoz, hanem sajnos negatívan befolyásolja a pozíciód a Google találati rangsorában is. Ezt megelőzendően erős védelmet építünk honlapod köré, és egy évig vállaljuk a rendszeres karbantartását, továbbá ellátunk minden fontos tanáccsal, amikre odafigyelve elkerülhetővé válnak a biztonsági incidensek.

 • SSL (https) tanusítvány
 • Biztonsági mentés
 • Rendszerfrissítés
 • Felhasználói felügyelet
 • Spam védelem
 • XSS, Brute force védelem

Átgondolt UX szemlélet.

A mai kiélezett piaci versenyben már nem elegendő csak egy honlap. A kattintásért folyó küzdelemben, ahol csak pár másodpercünk van a meggyőzésre, már szükségünk lesz egy átgondolt koncepcióra, aminek a középpontjában a felhasználó áll. Weboldalkészítés során a tervezési folyamatunkkal és erős UX szemléletünkkel abban tudunk neked segíteni, hogy tartalmad hasznos, könnyen kezelhető és értékes legyen látogatóid számára.

 • Versenytárs elemzés
 • Persona készítés
 • Drótváz és Protípus készítés (prototyping)
 • Felhasználói tesztek
 • Konverziómérés
 • Látógatói hőtérkép

Friss munkáink

Portfólió oldalunkon tovább böngészhetsz a legfrissebb munkáink között.

Ismerj meg minket személyesen!

Ha szimpatikusak vagyunk és szívesen megismernél bennünket, vagy csak kérdésed van, keress minket bátran!

Ajánlatot kérek
Ajánlatkérés weboldal készítés szolgáltatásra

Szakmai cikkeink

Legfrissebb cikkeink a weboldal készítés témában.

Gyakran kérdezik tőlünk

Ajánlatkérés előtt olvasd át a válaszainkat azokra a kérdesekre, amiket érdemes feltenned weboldal készítés előtt

Minden weboldalunk esetében hangsúlyt fektetünk az egyediségre és az ügyfeleink személyre szabott igényeire. A weboldalkészítés során nem alkalmazunk sablonokat, hanem teljes mértékben egyedi webdesignt készítünk, hogy az elkészült weboldal maximálisan illeszkedjen az ügyfeleink elvárásaihoz és igényeihez.

A UI design (User Interface design) és a UX design (User Experience design) szorosan kapcsolódik egymáshoz a weboldal készítés során, és együttesen játszanak fontos szerepet a felhasználói élmény kialakításában.

A UX design, azaz a felhasználói élményt tervezés az első lépés a weboldalkészítés folyamatában. Itt a hangsúly a felhasználói igények megértésén és a felhasználói utak kialakításán van. A UX design során kidolgozásra kerülnek a felhasználói szcenáriók, prototípusok és wireframe-ek, amelyek segítenek a navigáció és az interakciók megtervezésében.

A UX tervezés során elkészült drótvázakra épül a UI design. Ennek középpontjában már a tényleges vizualitás áll, aminek a célja, hogy a felhasználói felület ne csak jól használható, hanem esztétikailag is vonzó és a márkaidentitásához igazodó legyen.

Az UI design és a UX design szoros együttműködése a sikeres webfejlesztés kulcsa. Az UX design biztosítja a funkcionalitást és az intuitív felhasználói utakat, míg az UI design a felhasználói felület esztétikáját és vonzerejét. Az egyes tervezési lépések közötti szoros együttműködés lehetővé teszi, hogy a kész weboldal vagy alkalmazás egységes és összhangban lévő felhasználói élményt nyújtson a látogatóknak.

Általánosságban elmondható, hogy a weboldal készítés és webshop készítés során a fejlesztési idő hetekben mérhető, de sok tényezőtől is függhet. A határidőt befolyásolhatja a projekt összetettsége, a funkciók száma és az ügyfél által biztosított tartalom minősége.

Az igények felmérést követően pontos ütetervet és határidőket állítunk fel, amik betartását szerződésben vállaljuk.

Fontosnak tartjuk, hogy az ügyfeleink teljes önállóságot élvezzenek, ezért javasoljuk és támogatjuk, hogy a domain nevük és a tárhelyszolgáltatásuk a nevükre legyen regisztrálva, hogy függetlenek tudjanak maradni tőlünk vagy más szolgáltatóktól.

Weboldal készítés során azonban teljes körű technikai támogatást nyújtunk, így segítséget és iránymutatást adunk a megfelelő szolgáltató kiválasztásában és együttműködünk az ügyintézésben.

Weboldal készítés során fontos szempont a szerkeszthetőség, a jövőbeli továbbfejlesztés lehetősége és a bővíthetőség.

Ennek érdeképben használjuk a fejlesztéseinkhez a nyílt forráskódú Wordpress tartalomkezelő rendszert, ami moduláris felépítésével lehetővé teszi, hogy a weboldal készítés során az egyes funkciók építő kockákhoz hasonlóan illeszkedjenek egymáshoz.

Ezáltal ügyfeleink általános feladatokat is könnyedén el tudnak végezni, anélkül, hogy fejlesztői tudással rendelkeznének. Ugyanakkor az összetettebb funkcionális fejlesztéseket más szakemberek is könnyedén implementálhatják a jövőben a weboldalba.

A biztonság garantálása része a munkánknak, így a weboldal készítés során a biztonsági alapelvek betartása mellett további beállításokkal minimalizáljuk a honlap sérülékenységét.

A biztonság és a weboldal hasszútávú stabilitása érdekében csak a legfontosabb bővítményeket telepítjük, illetve a weboldal időszakos riportjai alapján figyelemmel kísérjük az ismert sebezhetőségeket.

A weboldal átadásával egy biztonsági audit dokumentumot is kiállítunk az elvégzett beállításokról, amik a teljesség igénye nélkül az alábbi területekre terjednek ki:

 • Blokkoljuk a Wordpress egyes alapértelmezett funkcióit, amik sérülékennyé tehetik a weboldalt.

 • A biztonság SSL tanúsítvány telepítésén túl beállítjuk a kiegészítő biztonsági HTTP fejéceket az XSS és a clickjacking támadások elleni védelem érdekében.

 • A bejelentkezési felület védelmét kétlépcsős hitelesítéssel erősítjük.

 • Tűzfalas védelmet építünk be a külső támadásokkal szemben.

 • Ügyfeleink igényei alapján beállítjuk a jogosultságok szintjeit, hogy minden felhasználó csak a munkájához szükséges funkciókat és beállításokat használhassa.

 • A kéretlen levelek elleni védelem érdekében telepítjük a Google Recaptcha szolgáltatását és kódoljuk a weboldalon megjelenő e-mail címeket.

 • Időszaki riportokkal felügyeljük a bővítmények esetleges sebezhetőségeit.

A weboldal készítés mellett a garancia lejártát követően igénybe veheted folyamatos, vagy eseti jellegű karbantartási szolgáltatásunk, aminek keretében biztonsági mentés készítünk és frissítjük a Wordpress weboldalt és a használt bővítményeket.

A technikai SEO (Search Engine Optimization) minden olyan folyamatot magában foglal, ami során, egy weboldal technikai szerkezetét, kódját és infrastruktúráját optimalizálják, hogy segítsék a keresőmotoroknak a tartalmat hatékonyan értelmezni és indexelni.

A technikai SEO folyamata nálunk a tervezéstől a weboldal átadásig tart. Ennek megfelelően alakítjuk ki az oldalak hierarchiáját, de a weboldalkészítés során használt technikai megoldások kiterjednek az alábbiakra is:

Weboldal betöltési sebesség

A gyors betöltési idő fontos tényező a SEO-ban. A technikai SEO segít csökkenteni a weboldal betöltési idejét például a képek optimalizálásával, a megfelelő caching beállításokkal és további sebességoptimalizálási módszerekkel.

Mobilbarát weboldal

A reszponzív weboldalak előnyt élveznek a keresési eredményekben, így nálunk a mobile first szemlélet alap. Ehhez letisztult felületet tervezünk és a fejlesztés során figyelembe vesszük a desktop és mobilos felhasználás eltérő erőforrás igényeit, hogy minden platformon kifogástalan legyen a felhasználói élmény.

Strukturált adatok

A strukturált adatok olyan kódrészletek, amik segítik a keresőmotorokat, hogy könnyebben megérthesék és strukturáltabb formában indexelhessék a weboldal tartalmát.

A weboldalkészítés során használt Schema jelölések segítségével a Google a keresési eredményekben (SERP) kiemeli weboldal egyes részeit, így a bővített megjelenítés a keresési találatok között vonzóbb lehet a felhasználók számára, és növelheti a kattintási arányt.

Strukturált Belső linkek

A belső linkek lehetőséget teremtenek az aloldalak közötti kapcsolatok kialakítására, segítve a keresőmotorokat az oldalak közötti hierarchia és fontosság megértésében. A megfelelően kialakított belső linkstruktúra segíthet abban, hogy a keresőmotorok gyorsabban és hatékonyabban járják be és indexeljék a weboldalt.

A weboldal karbantartása a biztonsági mentésből a frissítésekből és az ellenőrzésből tevődik össze.

A biztonsági mentés segít megelőzni és felkészülni az adatvesztés különböző okaira. Az adatvesztés többféle módon bekövetkezhet, például véletlen törlés, hosting problémák, hacker támadások, vagy akár frissítésekkel kapcsolatos kompatibilitási problémák miatt.

A WordPress frissítése kulcsfontosságú a weboldal biztonsága, teljesítménye és funkcionalitása szempontjából. A frissítések biztonsági javításokat tartalmaznak, amelyek, amik csökkentik a sebezhetőséget, javítják az oldal sebességét, és biztosítják a rendszer összetevői közötti kompatibilitást.

Sajnos egyes esetekben a frissítési folyamat során nem várt hibák jelentkezhetnek, ami a weboldal funkcióinak működésképtelenségét, vagy teljes összeomlását okozhatják. Ezért bár a Wordpress frissítése egy egyszerű gombnyomásnak tűnik, érdemes szakemberre bízni.

A weboldal készítés esetén garancia ideje alatt a karbantartást díjmentesen elvégezzük.