Grafikai tervezés

Átgondolt, használható és stílusos.

A design nem csupán a kinézetről szól, hanem egy eszköz, ami pozicionálja céged, bemutatja annak identitását, cselekvésre ösztönzi látogatóid, és elkötelezett közösséget épít. Ahhoz, hogy arculatod kiaknázhassa ezeket a lehetőségeket, céltudatos tervezés és kreatív megközelítés szükséges. A grafikai tervezés során nem sablonokból dolgozunk, hanem egyedi digitális élményt építünk, ami kizárólag a te céged számára készül. Ennek szellemében megtervezzük a teljes arculatodat, vagy annak egyes elemeit.

Ajánlatot kérek
Arculat tervezés
Arculat tervezés

A tervezési folyamat során figyelembe vesszük az ügyfeleink vállalati értékeit, üzenetét, és a célközönség igényeit, hogy a márkaidentitásának megfelelő, figyelemfelkeltő és könnyen felismerhető logót készíthesünk.

Logótervezési szolgáltatásunk részeként kiemelten figyelünk a reszponzív logók kialakítására, amelyek különböző felületeken és eszközökön is hatékonyan jelennek meg, illetve a tervezés során elkötelezettek vagyunk abban, hogy időtálló dizájnt alkossunk, hogy a logó hosszú távon is hitelesen erősítse a márka identitását.

Kreatív csapatunk folyamatosan követi az aktuális tervezési trendeket és az iparági változásokat, hogy ügyfeleink számára mindig friss, modern és versenyképes logókat hozhassunk létre.

A logó felhasználhatóságának fontosságát szem előtt tartva terveinket úgy alakítjuk ki, hogy azok könnyen adaptálhatók legyenek különböző méretű nyomtatott anyagokra, weboldalakra és egyéb marketing eszközökre, hogy a logó ne csak esztétikailag feleljen meg az elvárásoknak, hanem a gyakorlatban is széles körben felhasználható legyen, erősítve ezzel ügyfeleink márkaképét és jelenlétét a piacon.

Azoknak, akik teljes körű, összetett megoldást keresnek, biztosítjuk az arculattervezési projektek teljes spektrumát, beleértve a logók, színpaletták, betűtípusok és egyéb vizuális elemek tervezését is.

Arculattervezési szolgáltatásunk célja, hogy ügyfeleink márkája teljes egészében összhangban legyen az üzleti célokkal és a célcsoport elvárásaival. A folyamat kezdetén a konzultációk során megismerjük a vállalkozásod értékeit, küldetését és céljait, illetve a piac és a versenytársak alapos elemzésével megalapozzuk az arculattervezési stratégia kialakítását, hogy hiteles és könnyen azonosítható vállalati arculatot teremtsünk. Az arculattervezés részeként nem csupán a logót tervezzük meg, hanem egy teljes vizuális koncepciót építünk fel, amely magában foglalja a logót, a színpalettát, a betűtípusokat, és a kiegészítő grafikákat.

A tervezés során fontos számunkra a konzisztencia, így a grafikai egységeket úgy alakítjuk ki, hogy azok összehangolt képet alkossanak digitális és nyomtatott formában is. Emellett figyelembe vesszük a különböző platformok és eszközök igényeit, hogy az arculat a lehető legjobban illeszkedjen minden felülethez.

Márkastratégia.

Az első lépésben részletes kutatást végzünk az ügyfeleink vállalkozásairól, piaci helyzetéről és versenytársairól. A cél az üzleti célok és a márkaüzenetek megértése, amelyek alapján egyedi és hatékony arculati elemeket hozhatunk létre.

Logótervezés.

A logó tervezése során a brand központi elemeinek kialakítására összpontosítunk, mivel a logó nem csupán egy grafikai elem, hanem a márka azonosítója, amely szimbolizálja az értékeket és a vállalati személyiséget.

Arculati színek és tipográfia.

Az arculattervezés részeként kiválasztjuk a megfelelő színeket és betűtípusokat, ami erősíti a márka karakterét. A tipográfia az arculattervezés alapvető eleme, hiszen a betűtípusok kiválasztása és formázása szorosan összefonódik a brand vizuális megjelenésével. A kiválasztott színek meghatározzák a márkára jellemző atmoszférát, így rendkívül fontos szerepet játszanak az üzenetek közvetítésében.

Kiegészítő grafikák és minták.

Az alkalmazott kiegészítő grafikai elemek nem csupán dekoratív részletei a tervezésnek, hanem stratégiai eszközként szolgálnak a konzisztens márkaidentitás kiépítésében és megerősítésében. A patternek használata egy kreatív és kifinomult lehetőség, hogy az egyes felületek között egységet teremtsünk, így az arculattervezés során mi is szívesen használjuk.

Brandbook.

Igény esetén brandbookot készítünk, amiben meghatározzuk márka összes arculati elemét és a használatukra vonatkozó irányelveket. Ez a kézikönyv segíti a külső partnereket abban, hogy tűlünk függetlenül is egységesen és konzisztens módon alkalmazzák a arculati elemeket.

A webdesign, vagy más néven UI design a felületek vizuális és interaktív dimenziójával foglalkozik, amin keresztül a felhasználók kapcsolatba léphetnek velük. Ennek a folyamatnak az eredménye minden olyan grafikai elem, gomb, szöveg és egyéb komponens, amelyet a felhasználó észlel, kattint vagy használ egy adott platformonon, például egy weboldalon, vagy egy alkalmazásban.

A felhasználói felület tervezése magában foglalja az elemek elrendezését, színpalettáját, tipográfiáját, ikonokat és interaktív komponensek tervezését. Az intuitív és esztétikus felhasználói felületek tervezése révén a UI tervezés javítja a felhasználhatóságot és emlékezetes felhasználói élményt nyújt.

Webdesign szolgáltatásunk lefedi a teljes folyamatot a tervezéstől a fejlesztésig. Kiemelt figyelmet szentelünk az ügyfeleink igényeinek megértésére, azonosítjuk a célközönséget és az üzleti célokat, hogy ezekre építve hozzunk létre egyedi és hatékony webes megoldásokat. A responszív design elveit alkalmazzuk, hogy a weboldalak midnen eszközön és felületen optimálisan jelenjenek meg.

Felhasználói felület tervezési tapasztalatunk a vállalati és landing weboldalaktól az alkalmazásokon át, a dashboard felületekig és a komplex vállalati megoldásokig terjed.

Egyedi design és arculati hűség.

Minden ügyfelünknek egyedi webdesignt tervezünk, így biztos lehetsz benne, hogy nem egy előre elkészített webdesign sablont adunk át a tervezési folyamat végén. Hiszünk abba, hogy csak az egyedi tervezéssel tudunk reflektálni az ügyfeleink eltérő üzleti és vizuális igényeire, ugyanis az egyedi UI design az arculatához való igazodás révén erősíti a márkaképet.

Mobile first szemlélet.

A "Mobile First" szemlélet az, amikor a digitális tervezés folyamatát a mobilplatformokhoz való alkalmazkodás irányítja. Ennek az elve az, hogy a tervezési és fejlesztési folyamatokat elsődlegesen a kisebb képernyőméretű eszközök igényei alapján alakítják ki, majd ezeket skálázzák fel nagyobb képernyőkre. A Mobile First szemlélet hangsúlyozza a gyors betöltést, egyszerű navigációt és az egyszerűsített, de hatékony tartalomkezelést a mobil eszközökön, így kiszolgálva az egyre növekvő mobil felhasználói igényeket.

Erős UX szemlélet.

A UX központú webdesign szemléletünk során a felhasználói élmény kialakítása kerül előtérbe. Már a korai tervezéskor azt célozzuk meg, hogy a termékek és szolgáltatások használata egyszerű és hatékony legyen, figyelembe véve a felület elsődleges üzleti céljait. Ezért nagy hangsúlyt fektetnek a felhasználói igények megértésére, a könnyű navigációra, valamint az információk könnyű áttekinthetőségére. Az interakciók intuitívak és a felhasználói útvonalak logikusak, azaz a tervezés során figyelembe veszik, hogyan használják a felhasználók a terméket vagy szolgáltatást a mindennapi életük során.

Prototípus tervezés.

A teljes UX folyamat során és a webdesign tervezésekor a Figma prototípust készítünk, hogy az ügyfeleink valós idejű visszajelzéseket adhassanak a tervezési projektben, ami gyorsabb transzparensebb és hatékonyabb tervezési folyamathoz eredményez. Egy Figma prototípus továbbá lehetőséget biztosít az egyszerűbb vagy összetettebb interakciók szimulálására, például kattintások, görgetések, vagy átmenetek beillesztésére. Ezáltal a még a költségesebb fejlesztési fázis előtt lehetőség nyílik valós időben vizsgálni és értékelni a tervezési döntéseket, valamint az alkalmazás vagy weboldal használhatóságát.

Print design szolgáltatásunk célja az, hogy ügyfeleinknek egyedi és hatékony nyomtatott anyagokat biztosítsunk. Az általunk kínált print design magába foglalja a plakátok, brosúrák, névjegykártyák, prospektusok és egyéb nyomtatott anyagok tervezését, gondoskodva arról, hogy minden elem harmóniában legyen a márkaképpel.

A nyomdai anyagok tervezésekor figyelmet fordítunk az információk hierarchikus elrendezésére, a színhasználatra, a tipográfiára és a grafikai elemek megfelelő integrációjára, hogy az átadott nyomdai anyagok ne csak esztétikailag legyenek vonzóak, hanem hatékonyan közvetítsék a kívánt üzenetet a célcsoport felé.

Nézd meg kiemelt munkáinkat!

Bixie Bike

A Bixie Bike számára készítettünk teljes arculatot. A Bixie Bike nem csupán elektromos bicikliket forgalmaz, hanem egy életstílust is kínál. Ezt az életstílust kellett megjelenítenünk egy olyan arculattal, amely magában hordozza az élénk színeket, a lendületességet és az elektromosság dinamizmusát.

Megnézem
Bixie Bike - Grafikai tervezés
Greenroller - Grafikai tervezés, webdesign és honlakészítés

Greenroller

A megbízónk a Greenroller volt, akik parafa rekreációs eszközöket forgalmaznak. Fontos volt, hogy az egészségtudatosság mellett megjelenjen a környezeti fenntarthatóség és a minőség. A cég számára az arculat mellett komplex szolgáltatást nyújtottunk a termékfotózástól az arculattervezésen át a weboldalkészítésig.

Megnézem

Máltai Manufaktúra

A Máltai Manufaktúra arculatát felhasználva és a termékfotózással kiegészítve egy modern, könnyen navigálható webshopot készítettünk, ami nemcsak az online értékesítésre fókuszál, hanem bemutatja a Máltai Szeretetszolgálat tevékenységét a FETE program részt vevő településeken.

Megnézem
Máltai Manufaktúra - webdesign és honlakészítés
Máltai Manufaktúra weboldalkészítés és webdesign

Naszvadi Magdolna Kerámia

Egy bemutatkozó és értékesítési felület kialakítására kaptuk felkérést. A megbízónk nem rendelkezett arculati és grafikai elemekkel, de magkaptuk a bizamat, hogy ezen a területen is kreatívkodhassunk, így végül logót és arculatot is terveztünk.

Megnézem

Friss munkáink

Portfólió oldalunkon tovább böngészhetsz a legfrissebb munkáink között.

Ismerj meg minket személyesen!

Ha szimpatikusak vagyunk és szívesen megismernél bennünket, vagy csak kérdésed van, keress minket bátran!

Ajánlatot kérek
Webfejlesztés

Szakmai cikkeink

Legutóbb megjelent cikkeink a grafikai tervezés témában.

Gyakran kérdezik tőlünk

Mielőtt megkeresnél minket, olvasd át a válaszainkat azokra a kérdesekre, amiket mindenképp érdemes feltenned egy ajánlatkérés előtt!

A nagyvállalkozásoknak egyik nagy előnyük a márkaerejük! Nevük és logójuk könnyen felismerhető, ami óriási versenyelőnyt biztosít számukra.

A logó, a színek, a betűtípusok és vizuális elemek átgondolt kombinációja egy olyan arculatot alkot, ami egyedivé és könnyen felismerhető teszi a vállalkozásod, ami segít abban, hogy emlékezetessé és hitelessé váljon a célcsoport számára.

A hatékony és következetes márkaépítési stratégia alkalmazása és az egyedi és egységes arculat megteremtése lehetővé teszi még a legkisebb vállalkozások számára is, hogy kitűnjenek versenytársaik közül. Így a grafikai tervezés és az arculattervezés nem csak esztétikai kérdés, hanem stratégiai eszköz is, ami versenyelőnyt biztosít és hozzájárul a vállalkozás hosszú távú sikeréhez

Az idő és a pénz befektetése az arculattervezésbe egy olyan döntés, amely közvetlenül befolyásolja a vállalkozás vagy márka sikerét és megjelenését. Ennek ellenére sok vállalkozás habozik befektetni a márkaépítésbe és az arculattervezésbe, mert aggódik a költségek miatt, vagy egyszerűen csak felesleges kiadásnak tartja.

Mi a márkastratégia tervezés során figyelembe vesszük ügyfeleink eltérő igényeit, az iparági elvárásokat, a versenytársak márkastratégiáját és a rendelkezésre álló forrásokat, hogy hatékony és valóban megtérülő megoldást kínálhassunk.

Kérheted ingyenes grafikai tervezés ajánlatunkat, ami során segítünk felmérni az igényeidet és megbecsülni az arculattervezésre szánt idő és költség ésszerű kereteit.

A branding nem csak a vizuális elemekre, például logókra és színekre korlátozódik, hanem magában foglalja a vállalkozás vagy márka értékeit, ígéreteit és üzenetét. A branding folyamat alapja a jól kidolgozott márkastratégia, ami egyértelmű iránymutatást és struktúrát biztosít a vállalkozás vagy márka számára, hogy kiemelkedjen a piacon. Ez a stratégia meghatározza a vállalkozás vagy márka hosszú távú céljait, értékeit és azt, hogy hogyan kívánja ezeket az értékeket kommunikálni a célközönségével.

A márkastratégia egyik eszköze az egységes vizuális nyelv, vagyis az arculat megteremtése. Az arculattervezés során ezért a vizuális elemek megtervezésére koncentrálunk, amiknek önállóan is, de egymással egységben is képviselniük kell a vállalkozás meghatározott értékeit.

A logótervezés során a fentiekkel szemben „csupán” a logó elkészítésére fókuszálunk. A logó jelenti az arculat gerincét, így a tervezése a legfontosabb feladat függetlenül attól, hogy az arculattervezésre, vagy csak logótervezésre kapunk felkérést. Mivel a logótervezéssel lefektetjük az arculat legfontosabb sarokköveit, így erre alapozva később a teljes arculatot is meg tudjuk tervezni.

És melyiket válaszd a fenti szolgáltatásaink közül? Ha hosszú távon gondolkozol, akkor mindenképp javasoljuk a komplexebb márkastratégia kidolgozását, de ez sem minden esetben szükséges. Az adott iparág, a versenytársaid, a személyes preferenciáid és a saját erőforrásaid alapján tudjuk ajánlani az egyes tervezési szolgáltatásainkat.

Kisebb vállalkozások, kezdő vállalkozók vagy olyanok, akik csak egy konkrét grafikai elemet szeretnének, érdemes inkább a logótervezésre vagy az arculattervezésre koncentrálniuk, míg akik szélesebb piaci jelenléttel rendelkeznek, vagy az iparágukra jellemző az erősebb piaci verseny, azoknak már szükségük lesz egy összetett, stratégiai megközelítésre a márkakommunikáció terén.

Először is, vedd fel velünk a kapcsolatot 😊. Ha nincsenek még előzetes elképzeléseid, akkor a kapcsolatfelvételt követően kérdésekkel fogunk bombázni, hogy megismerjünk téged, az igényeidet és a lehetőségeidet. Ez követően választjuk ki azokat a szolgáltatásainkat, amikre ajánlatot fogunk adni.

Szerződéskötést követően felmérjük a piac aktuális helyzetét és közösen meghatározzuk a márkaüzenetet, illetve azonosítjuk az elsődleges célcsoportokat. Ez lesz az arculattervezés, illetve a logótervezés legfontosabb állomása.

Javasoljuk, hogy még ajánlatkérés előtt gondolkozz a következő kérdéseken:

 • Kik a versenytársaid?

 • Ki a legjobb ügyfeled?

 • Milyen előnyökkel jár a terméked vagy a szolgáltatásod az ügyfeleid számára?

 • Mik azok az értékek, amivel jellemezni tudod a vállalkozásod, illetve mit szeretnél, hogy gondoljanak rólad?

 • Mi a gond a meglévő márkaidentitásoddal?

 • Milyen márkák, logók, vagy arculatok tetszenek?

Ha ezekben a kérdésekben tanácstalan vagy, illetve szeretnél segítséget kérni, még az ajánlatkérés előtt keress minket bátran!

Arculattervezési szolgáltatásunk egy étlaphoz hasonlít és te döntöd el, hogy az étlapról mit választasz. Igyekszünk kerülni a merev kisarculat és nagyarculat megkülönböztetést, így rugalmasan te állíthatod össze azokat az elemeket, amikre ténylegesen szüksége lesz a vállalkozásodnak.

Azonban annak érdekében, hogy hatékony és egységes megjelenéssel rendelkezz, négy kulcsfontosságú vizuális elemnek együtt kell működnie az összefüggő vizuális „nyelv” létrehozása érdekében.

 • Logó

 • Színpaletta

 • Tipográfia, betűtípusok

 • Kiegészítő grafikák, patternek

Ezek segítségével online és offline felhasználáshoz további vizuális elemeket tervezhetünk az igényeidtől függően:

 • Névjegykártya

 • Levélpapír és nyomdai, print anyagok (szórólap, brossúra)

 • Infógrafikák

 • Social media anyagok, kreatívok

 • Bannerek, és további online, offline hirdetési anyagok

Az előzetes egyeztetések, igényfelmérések alapján a logótervezés és az arculattervezés során három különböző koncepciót állítunk össze, amelyek közül kiválaszthatod a számodra megfelelőt.

Ezt követően három módosítási kör áll rendelkezésedre a kiválasztott koncepció további finomhangolására. Abban az esetben számítunk fel óradíjas tervezési költséget, ha a változtatások jelentősen meghaladják a meghatározott módosítási köröket.

A szerkeszthető grafikai állományt minden esetben a teljesítést követően átadjuk ügyfeleinknek, így azok a továbbiakban tőlünk függetlenül is szabadon módosíthatóak lesznek.

A szerzői jogról a teljesítést követően a szerződésben foglaltak szerint lemondunk, így a teljesítés igazolás aláírását követően ez a jog már az ügyfeleinket illeti. Ez minden olyan szolgáltatásunkra érvényes (wordpress weboldal készítés, egyedi arculattervezés, logókészítés, grafikai tervezés), ahol az elkészült termék szerzői és tulajdonosi jogait alapból mi birtokolnánk.

Igen, DE. Az alap hozzáállásunk, hogy hatékony megoldásokat kínáljunk, így a költséghatékonyságot is szemelőtt tartva nem bonyolítjuk szükségtelenül az arculattervezés projektet. Arculati kézikönyvet, vagy brandbook-ot is csak abban az esetben készítünk, amennyiben az ügyfelünk kifejezett kérése, vagy ha az arculat komplexitása megköveteli az arculati kézikönyv meglétét.