Naszvadi Magdolna Kerámia

Szolgáltatás

Honlapkészítés, UX design, Webdesign

Iparág

Iparművészet

Készült

2023

Feladat és kihívás

Naszvadi Magdi kerámiái nem tömeggyártott termékek, így minden darabja kézzel készül és magas minőséget képvisel.

Elsősorban egy bemutatkozó és értékesítési felület kialakítására kaptunk megbízást. Bár a projekt nem tartalmazott arculattervezést, a grafikai tervezéssel kiélhettük a kreativitásunkat a kerámia motívumok illusztrálása és a UI design megtervezése során.

Magdi elvárásai a UI designhoz hasonlóak voltak, mint amilyen elvárásokat a saját termékei felé támaszt. Legyen egyedi, igényes, és jelenjen meg benne Ő maga, egyszóval legyen hiteles és őszinte. Kezdésként megismertük a kerámiákhoz használt motívumokat, színeket és formákat, így a szálló pitypangot, az égető kemence formavilágát és a kerámia tálakra jellemző íveket felhasználva a második prototípus tervünkkel sikerült eltalálnunk azt, amit Magdi szeretett volna kifejezni a weboldalán keresztül.

Az értékesítési felület kialakítása volt a másik fontos célja a fejlesztésnek. A webshop egyedi szűrési feltételekkel segíti a felhasználót eligazodni a különböző kerámia kollekciók között. A szokásos webshop funkciókon túl beépítettük a Simplepay fizetési rendszerét, illetve optimalizáltuk a weboldaldalt, hogy egy gyors, biztonságos és keresőbarát weboldalt adhassunk át.

Mit szerettünk a projektben?

Magdi kedves személyiségén túl azt a kihívást, amit minden olyan projekt tartogat, amikor a egy kreatív és művészi szakember igényeit kell megvalósítani. Illetve Magdi bögréit, amit azóta is mindennap használunk.