Bixie Bike

Szolgáltatás

Arculattervezés, Logótervezés, Print

Iparág

Kereskedelem

Készült

2023

Feladat és kihívás

A Bixie Bike elektromos bringákat forgalmaz. Elérhető ár, jó minőség, színes és fiatalos stílus. Röviden ez volt a kiindulási pont, amihez arculatot terveztük.

A tervezési folyamat során arra törekedtünk, hogy az arculat egyedi és szuggesztív legyen. A színpaletta kiválasztásánál élénk és harsány árnyalatokban gondolkoztunk, hogy azonnal felkeltsük a figyelmet és pozitív energiát közvetítsünk. A lendületesség érzetét a kerek formák, szögletes vonalak és az elektromosságra utaló elemek segítségével erősítettük meg. A szokott elemeken túl szükség volt arculathoz illő használati utasításra, kézikönyvre, infógrafikákra, és minden egyébre, amire szüksége lehet egy igényes vállalkozásnak.

Ez a projekt remek példa arra, hogyan lehet az arculattervezés révén életre kelteni egy márkát, és összekapcsolni azt a célcsoport életstílusával.

Mit szerettünk a projektben?

Jó volt olyan kiterjedt és színes arculaton dolgozni, ahol a logótól a social media kreatívokon át még ruhára is tervezhettünk, illetve motiváló volt a Doppio Creative online marketing ügynökség számunkra már jól ismert magas minőségi elvárása.